Home » 360 Graden Beoordeling Bel nu » 088 - 008 22 88

360 graden beoordeling

Analyseer competenties simpel en doeltreffend met Vaardigheidsmeter

Vaardigheidsmeter is een handige online applicatie die gebruik maakt van 360 graden feedback. Een beoordeling van de bestaande competenties komt tot stand door het invullen van een korte en eenvoudige vragenlijst. Deelnemers kunnen hun eigen competenties zelf beoordelen of laten beoordelen door anderen. Bijvoorbeeld door collega’s of leidinggevenden.

Deze manier van analyseren is laagdrempeliger dan een regulier functioneringsgesprek. Omdat de deelnemer het gehele proces zelf in handen heeft zal hij minder opzien tegen het ontvangen van feedback. De deelnemer bepaalt namelijk zelf door wie hij zich laat beoordelen en met wie hij de resultaten van de beoordeling deelt. Dit gevoel van autonomie creëert zelfbewustzijn bij de deelnemers.

Doelen stellen met een 360 graden beoordeling

U wilt weten op welke punten een werknemer of cursist zich kan verbeteren. Of wellicht bent u nieuwsgierig naar de geschiktheid van die ene kandidaat voor een openstaande functie. Vaardigheidsmeter kan hierin een duidende rol vervullen. Er zijn diverse vaardigheids- en functiemeters beschikbaar in diverse talen. De resultaten van een 360 graden beoordeling kunt u vertalen naar heldere doelstellingen voor de ontwikkeling van deelnemers of gebruiken als ondersteuning bij een sollicitatie.

Oordeel zelf en bekijk de demo!

Wilt u zelf zien hoe dat de 360 graden beoordeling van Vaardigheidsmeter werkt? Kijk dan nu op onze website naar de demo. Wilt u direct aan de slag en onze professionele analyse gebruiken voor zakelijke doeleinden? Bestel dan gelijk uw inlogcode voor directe deelname aan onze test via het contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Management Competenties - Beoordeling Medewerkers - Communicatie Competenties - Competentietest - Vaardigheden Test - Persoonlijk Leerdoel - 360 Graden Beoordeling - Communicatieve Vaardigheden - Assertiviteit Test - Commerciële Vaardigheden
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC