Home » 360 Graden Feedback Bel nu » 088 - 008 22 88

360 graden feedback

Test vaardigheden en competenties van uw werknemer op efficiënte wijze

Vaardigheidsmeter is een gebruiksvriendelijke internet tool , die deelnemers een 360 graden feedback vragenlijst laat doorlopen. Met het invullen van deze lijst ontvangen zij professionele feedback op hun sterke en minder sterke punten binnen een bepaald competentiegebied. Deelnemers kunnen zichzelf beoordelen op specifieke vaardigheden of aan anderen vragen hen daarop te beoordelen. Test nu de vaardigheden van uw medewerker of hun geschiktheid voor een bepaalde functie en stimuleer hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Inlogcodes koopt u via ons contactformulier!

De voordelen van het gebruik van 360 graden feedback

Het werken met 360 graden feedback kent veel voordelen. De feedback vragenlijst leent zich namelijk prima om ontwikkelingsdoelstellingen te formuleren en om medewerkers of cursisten te evalueren voor en na een periode van ontwikkeling. Door de laagdrempeligheid van deze online tool:

- Zijn de kosten relatief laag

- Kost het deelnemen weinig tijd en inspanning

- Behalen zowel deelnemer als organisatie maximaal voordeel

- Ontstaat er veel informatie ter voorbereiding van intervisiegesprekken

- Ervaren deelnemers minder angst en weerstand dan bij een regulier functioneringsgesprek

Creëer zelfbewustzijn bij uw werknemers

Help uw werknemers kritisch naar zichzelf te laten kijken met behulp van de 360 graden feedback vragenlijst. Het vermindert angst en weerstand, duurt kort en werkt eenvoudig. En door de werknemer of cursist het gevoel te geven dat hij het proces zelf in handen heeft, zullen de resultaten van deze test bewustwording teweeg brengen en de deelnemer een positieve stimulans in zijn of haar ontwikkeling geven. Koop nu een inlogcode via het contactformulier of bekijk de gratis demo op onze website!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Management Competenties - Communicatie Competenties - Vaardigheden Test - Communicatieve Vaardigheden - Persoonlijk Leerdoel - 360 Graden Feedback - Feedback Vragenlijst - Sterke En Zwakke Punten - Beoordeling Medewerkers - Competentietest
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC