Home » Assertiviteit Test Bel nu » 088 - 008 22 88

Assertiviteit test doen?

Vaardigheidsmeter is uitermate geschikt voor het testen van uw assertiviteit

Komen uw medewerkers vaak in aanraking met lastige klanten? En vinden zij het moeilijk om hiermee om te gaan? Door hen een assertiviteit test te laten doen kunt u een scherpe analyse maken over wat de sterke punten van de deelnemer zijn en waar er kansen voor verbetering liggen. De Vaardigheidsmeter is hier een uitermate geschikte tool voor. Deze geeft onder andere inzicht in:

- Hoe de deelnemer omgaat met conflicten

- Hoe de deelnemer omgaat met werklast

- Hoe de deelnemer de communicatie kan verbeteren

- Hoe de deelnemer let op gezondheid en welzijn

Test assertiviteit op een laagdrempelige manier

Met de 360 graden feedback vragenlijst van Vaardigheidsmeter kunt doeltreffend en eenvoudig de assertiviteit testen van de deelnemer. U kunt namelijk testen op een groot aantal vaardigheden en competenties die van invloed zijn op assertiviteit. Daarnaast duurt de test kort, is het simpel en eenvoudig om af te leggen en zorgt de laagdrempeligheid van de test voor een afname van angst en weerstand bij de deelnemer.

Gebruik 360 graden feedback vandaag nog!

Wilt u de deelnemer inzicht geven in zijn of haar handelen in bepaalde stressvolle situaties? Of hoe hij of zij omgaat met kritiek? Dan is de Vaardigheidsmeter een uitermate geschikte test voor het analyseren van assertiviteit. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de demo op onze website of bestel gelijk een inlogcode voor deelname aan de test via ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Persoonlijk Leerdoel - 360 Graden Feedback - 360 Graden Feedback Vragenlijst - Beoordeling Medewerkers - 360 Graden Beoordeling - Vaardigheden Test - Management Competenties - Communicatie Competenties - Feedback Vragenlijst - Sterke En Zwakke Punten
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC