Home » Beoordeling Medewerkers Bel nu » 088 - 008 22 88

De beoordeling van medewerkers

Analyseer snel en eenvoudig de competenties van uw werknemers

Vaardigheidsmeter is een doeltreffend middel om snel en eenvoudig de aanwezige en ontbrekende competenties van uw medewerkers te analyseren. Daarom is het bijzonder geschikt om het management te ondersteunen in de beoordeling van hun medewerkers. Deze alternatieve manier van kijken naar het functioneren van een medewerker is zeer doeltreffend.

360 graden feedback gaat uit van het principe dat een gevoel van autonomie en zelfbewustzijn creëert. De test is namelijk kort, eenvoudig en relevant. Hierdoor blijft de deelnemer meer betrokken. Daarnaast kan de deelnemer aan anderen vragen om hem te beoordelen. Deze bevindingen kunnen worden vergeleken met zijn eigen resultaten. Uiteindelijk bepaalt de deelnemer zelf met wie hij deze analyse deelt. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de medewerker minder weerstand ervaart bij het evalueren van zijn functioneren.

Medewerkers beoordelen met 360 graden feedback heeft voordelen

Het inzetten van Vaardigheidsmeter bij de beoordeling van medewerkers kent veel voordelen. Zowel voor bedrijven en managers als voor de deelnemer zelf. We zetten ze even voor u op een rijtje:

- Controle over het eigen ontwikkelingsproces zorgt voor pride and ownership

- Laagdrempeligheid vanwege het online karakter en de eenvoud van de test

- Relatief goedkoop als evaluatietool voor professionele ondersteuning voor HR

- Verkrijgbaar in diverse talen wat handig is voor uw internationale business

Probeer het zelf!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werkwijze van Vaardigheidsmeter en bent u op zoek naar een efficiënte tool om de competenties van uw medewerkers te evalueren? Gebruik Vaardigheidsmeter dan nu ter ondersteuning van uw HR afdeling in de beoordeling van uw medewerkers. Bekijk de demo op onze website of ga direct aan de slag en bestel uw inlogcode via het contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Sterke En Zwakke Punten - Management Competenties - Leerdoelen Formuleren - 360 Graden Feedback - Assertiviteit Test - Communicatieve Vaardigheden - Vaardigheden Test - 360 Graden Feedback Vragenlijst - Beoordeling Medewerkers - Feedback Vragenlijst
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC