Home » Commerciële Vaardigheden Bel nu » 088 - 008 22 88

Commerciële vaardigheden testen?

Vaardigheidsmeter test competenties en vaardigheden van deelnemers

De Vaardigheidsmeter van TFC is een handige online tool waarmee u bijvoorbeeld de commerciële vaardigheden van werknemers of cursisten kunt analyseren. Het doel hiervan is om zowel de deelnemer als de werkgever inzicht te verschaffen in de competenties en vaardigheden voor een bepaald competentiegebied of zelfs een bepaalde functie. Deze test laat bijvoorbeeld zien hoe de deelnemer omgaat met:

- Professionele voorbereiding

- Effectieve informatieoverdracht

- Het opbouwen van relaties

- Probleemdefiniëring

- Het afsluiten van onderhandelingen

Op laagdrempelige wijze inzicht in commerciële vaardigheden

Vaardigheidsmeter maakt gebruik van de 360 graden feedback vragenlijst. Deze zorgt ervoor dat de deelnemer op een laagdrempelige manier kan participeren aan deze test, welke door de universiteit van Twente is gevalideerd. Vaardigheidsmeter is namelijk praktisch, snel in te vullen, prima te gebruiken als evaluatietool voor de effectiviteit van een training en bovendien niet duur! Daarbij werkt het zelfstandig kunnen reflecteren op de commerciële vaardigheden drempelverlagend. Hierdoor heeft de deelnemer minder angst en weerstand om kritisch naar zichzelf te kijken.

Laat werknemers zichzelf eenvoudig beoordelen

Werknemers of cursisten vinden het soms lastig om hun functioneren bespreekbaar te maken. De 360 graden feedback vragenlijst van Vaardigheidsmeter is een uitstekend alternatief om deelnemers op zichzelf te laten reflecteren. Bekijk nu de demo op onze website en oordeel zelf! Direct deelnemen kan door een inlogcode te bestellen via ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Beoordeling Medewerkers - Sterke En Zwakke Punten - Feedback Vragenlijst - 360 Graden Feedback - Communicatieve Vaardigheden - Commerciële Vaardigheden - 360 Graden Feedback Vragenlijst - Leerdoelen Formuleren - Assertiviteit Test - Vaardigheden Test
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC