Home » Communicatie Competenties Bel nu » 088 - 008 22 88

Inzicht in communicatie competenties?

Met 360 graden feedback kunt u testen op diverse vaardigheden

Communicatie is voor veel mensen een belangrijk aspect van het professioneel functioneren. We communiceren namelijk dagelijks met collega’s, leidinggevenden, klanten en stakeholders. Natuurlijk wilt u dat uw werknemers hun communicatie competenties blijven ontwikkelen. Vaardigheidsmeter is een handige online tool die zich daar uitstekend voor leent. Hiermee kunt u namelijk op laagdrempelige wijze inzicht verkrijgen in:

- Hoe uw werknemer de behoeften van de klant vaststelt

- Hoe uw werknemer omgaat met lastige situaties

- Hoe uw werknemer reageert en begrip toont

- Hoe uw werknemer zich bewust is van zijn persoonlijke effectiviteit

Maak communicatie competenties op laagdrempelige wijze inzichtelijk

Met de 360 graden feedback vragenlijst van Vaardigheidsmeter kunnen deelnemers op laagdrempelige wijze inzicht krijgen in hun competenties op het gebied van communicatie. De test kan namelijk zelfstandig worden ingevuld, duurt niet lang, is relatief goedkoop en fungeert prima als middel om na een nulmeting de resultaten van een training te meten. Vaardigheidsmeter biedt testen ook in verschillende talen door elkaar aan en levert maatwerk. Dat betekent dat we testen in de look en feel van uw bedrijf kunnen aanbieden.

Geef werknemers nu een professionele boost

We zijn onderdeel van TFC, welke Cedeo erkend is. Daarnaast zijn onze testen gevalideerd door de universiteit van Twente. Op professionele wijze reflecteren op communicatie competenties ligt nu binnen handbereik. Bekijk de demo op onze website of bestel inlogcodes voor directe deelname aan de test via het contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Persoonlijk Leerdoel - Leerdoelen Formuleren - Assertiviteit Test - Communicatie Competenties - Beoordeling Medewerkers - Management Competenties - 360 Graden Feedback Vragenlijst - Competentietest - Commerciële Vaardigheden - Feedback Vragenlijst
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC