Home » Communicatieve Vaardigheden Bel nu » 088 - 008 22 88

Ontwikkeling in communicatieve vaardigheden

360 graden feedback voor het verkrijgen van inzichten en stellen van doelen

Vaardigheidsmeter is een instrument dat werkt met 360 graden feedback. Dat is een manier van reflecteren, waardoor de deelnemer inzicht krijgt in zijn of haar eigen competenties binnen een bepaald gebied of voor een bepaalde functie. Dit is bijvoorbeeld handig voor het inzichtelijk maken van de communicatieve vaardigheden. Na het opdoen van inzichten kunt u als werkgever de juiste doelen stellen voor uw werknemer en deze opnieuw evalueren met Vaardigheidsmeter. Zo kunt u bijvoorbeeld helder krijgen hoe werknemers omgaan met:

- Het vaststellen van de behoeften van de klant

- Het handelen in lastige situaties

- Reageren in conflicten en tonen van begrip

- Bewustwording van de persoonlijke effectiviteit

Het laagdrempelig toetsen van de communicatieve vaardigheden

De 360 graden feedback vragenlijst van Vaardigheidsmeter is voor deelnemers een laagdrempelige manier om hun communicatieve vaardigheden inzichtelijk te maken. De test kan zelfstandig worden ingevuld, duurt kort, is relatief goedkoop en fungeert na een periode van ontwikkeling prima als evaluatietool. Zo kunt u een werknemer bijvoorbeeld ook door een collega laten analyseren. Daarnaast kan Vaardigheidsmeter worden aangeboden in de look en feel van uw bedrijf en wordt de test in meerdere talen aangeboden. Handig voor uw internationale business of meertalige training.

Stimuleer ontwikkeling nu!

U zult merken dat het helder krijgen van ontwikkelingsgebieden waar winst valt te behalen zich vertaalt naar professionele groei van de deelnemer. Doordat de deelnemer dit proces grotendeels zelf in de hand heeft, krijgt hij of zij hierdoor een gevoel van autonomie. Hiermee creëert u zelfbewustzijn binnen uw bedrijf! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de gratis demo op onze website of koop een inlogcode voor directe deelname aan de test via het contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Feedback Vragenlijst - Sterke En Zwakke Punten - Communicatie Competenties - Communicatieve Vaardigheden - 360 Graden Beoordeling - Assertiviteit Test - Commerciële Vaardigheden - Competentietest - Persoonlijk Leerdoel - 360 Graden Feedback
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC