Home » Competentietest Bel nu » 088 - 008 22 88

Competentietest doen?

Vaardigheidsmeter is laagdrempelig en brengt groeimogelijkheden in kaart

Wilt u snel en op een laagdrempelige manier inzicht krijgen in de competenties waarover iemand beschikt? Vaardigheidsmeter is de ultieme tool voor het doen van een competentietest. De deelnemer legt de test zelfstandig af, waardoor een kritische uitkomst tegen minder weerstand zal oplopen. Bijvoorbeeld in tegenstelling tot een functioneringsgesprek met een leidinggevende.

Middels deze feedback stelt de deelnemer zelf doelen die leiden tot de professionele ontwikkeling van die deelnemer binnen een bepaald competentiegebied of een functie. Vaardigheidsmeter kan ook prima worden gebruikt om na een periode van ontwikkeling bijvoorbeeld de resultaten van een training te evalueren.

Wie gebruikt deze competentietest?

Deze test wordt veel gebruikt door mensen in een HR omgeving, bijvoorbeeld door personeelsmanagers. Maar ook selectiebureaus, onderwijsinstellingen en intervisiegroepen maken gebruik van deze tool. Zij zetten Vaardigheidsmeter in om werknemers of cursisten zelf inzicht te geven in hun competenties. Dit is handig om te bepalen of de deelnemer geschikt is voor een bepaalde functie of studierichting, maar ook om trainingen af te stemmen op de behoefte.

Desgewenst maakt TFC, waar Vaardigheidsmeter onderdeel van is, een op maat gemaakte test voor uw bedrijf. Ook in meerdere talen als dat voor uw business relevant is. De testen kunnen zowel online als gedrukt worden geleverd.

Nieuwsgierig naar onze test?

Onze competentietest is gemakkelijk in te vullen, duurt kort en is relatief goedkoop. Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe Vaardigheidsmeter werkt? Bekijk dan de online demo op onze website en oordeel zelf. Wilt u gelijk aan de slag? Inlogcodes bestelt u heel eenvoudig via ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Competentietest - Assertiviteit Test - Communicatie Competenties - Commerciële Vaardigheden - Management Competenties - 360 Graden Beoordeling - Communicatieve Vaardigheden - 360 Graden Feedback - Feedback Vragenlijst - 360 Graden Feedback Vragenlijst
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC