Home » Feedback Vragenlijst Bel nu » 088 - 008 22 88

Feedback via laagdrempelige vragenlijst

360 graden feedback verschaft professionele inzichten en helpt doelen stellen

Vaardigheidsmeter is een handige tool waarmee deelnemers via een vragenlijst online feedback op hun competenties ontvangen. De deelnemer kan deze korte test zelfstandig invullen. Vervolgens krijgt hij op overzichtelijke wijze een beeld van zijn sterkere competenties en van gebieden waar nog winst valt te behalen. Dit helpt de deelnemer om scherpe doelen te stellen ten behoeve van zijn professionele ontwikkeling.

Zijn eigen uitkomsten kunnen tevens worden getoetst aan de bevindingen van bijvoorbeeld collega’s of leidinggevenden. Deze resultaten worden weergegeven in een heldere rapportage. Bekijk nu de demo op onze website om te zien hoe dit werkt.

Voordelen van een vragenlijst met 360 graden feedback

Het gebruiken van 360 graden feedback middels de vragenlijst van Vaardigheidsmeter levert veel voordeel op. Doordat de werknemer of cursist zelf de controle behoudt over het proces van reflecteren neemt dit deels zijn angst of weerstand voor kritiek weg. Vanwege de laagdrempeligheid van online is de deelnemer geneigd om eerlijk te zijn over zijn of haar functioneren. Dit is voordelig voor zowel deelnemer als organisatie!

Empowerment voor uw werknemer

Het proces dat in gang wordt gezet door de 360 graden feedback vragenlijst geeft een gevoel van empowerment. Hierdoor raakt uw medewerker meer enthousiast en betrokken bij uw bedrijf. Wilt u van uw medewerker een ambassadeur van uw bedrijf maken? Ga dan aan de slag met Vaardigheidsmeter en bestel direct inlogcodes via ons contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Competentietest - Beoordeling Medewerkers - Vaardigheden Test - Assertiviteit Test - Sterke En Zwakke Punten - Persoonlijk Leerdoel - Feedback Vragenlijst - Leerdoelen Formuleren - Management Competenties - 360 Graden Feedback Vragenlijst
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC