Home » Vaardigheden Test Bel nu » 088 - 008 22 88

Laagdrempelige vaardigheden test

Test diverse competenties op laagdrempelige wijze met 360 graden feedback

Vaardigheidsmeter is een gebruiksvriendelijke internettool, waarmee u de competenties en vaardigheden van deelnemers test. De test werkt met 360 graden feedback. Hierdoor kunnen deelnemers niet alleen professioneel reflecteren op zichzelf, maar deze resultaten ook vergelijken met de bevindingen van collega’s of leidinggevenden.

Op deze manier ontstaat er een breed beeld van het scala aan competenties waar de deelnemer al over beschikt en over de mogelijkheden tot groei. Vanuit dit vertrekpunt kunnen doelstellingen die de professionele ontwikkeling van de deelnemer stimuleren worden geformuleerd. Wilt u weten hoe het werkt? Bekijk dan nu de demo op onze website!

Test vaardigheden, creëer zelfbewustzijn

Reflecteren op het functioneren van een medewerker of de voortgang van een cursist kan soms spannend zijn. Niet iedereen vindt het gemakkelijk om met feedback om te gaan. Daarom biedt onze test een aantal voordelen:

- De duur van de test is relatief kort

- De deelnemer kan de test zelfstandig doen

- De test stelt relevante vragen over vaardigheden

- De deelnemer bepaalt zelf wie er feedback op hem geeft

- De deelnemer bepaalt zelf met wie hij zijn feedback deelt.

Omdat de deelnemer het proces zelf in handen heeft, ontstaat er een gevoel van autonomie. Dit verlaagt de angst en weerstand die een regulier functioneringsgesprek soms kan oproepen.

Geef ontwikkeling nu een boost!

Wilt u de vaardigheden van uw medewerkers op eenvoudige wijze door henzelf laten testen? Of wilt u de leerresultaten van uw cursisten na een periode van ontwikkeling evalueren? Gebruik dan Vaardigheidsmeter en bestel eenvoudig uw inlogcodes online via ons contactformulier. Korting bij afname van meerdere testen en verkrijgbaar in meerdere talen!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Assertiviteit Test - 360 Graden Feedback Vragenlijst - Communicatie Competenties - 360 Graden Feedback - Feedback Vragenlijst - Persoonlijk Leerdoel - Communicatieve Vaardigheden - Management Competenties - Commerciële Vaardigheden - Leerdoelen Formuleren
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC