Home » Leerdoelen Formuleren Bel nu » 088 - 008 22 88

Eenvoudig leerdoelen formuleren?

360 graden feedback geeft u helder inzicht in mogelijkheden tot ontwikkeling

Met de online tool van Vaardigheidsmeter kunt u eenvoudig uw leerdoelen formuleren. Deze test, op basis van 360 graden feedback, geeft helder weer in welke competenties de deelnemer sterk is en waar er mogelijkheden tot verbetering liggen. Ook de geschiktheid voor een bepaalde functie kan hiermee worden getest. Daarnaast kunnen ook collega’s of leidinggevenden de deelnemer analyseren. Deze resultaten worden in een professionele rapportage met elkaar vergeleken. Zo wordt er een duidelijk beeld geschetst van het functioneren van de deelnemer.

Leerdoelen formuleren doe je zelf

Onze test is eenvoudig online in te vullen. Er wordt gebruikt gemaakt van meerkeuze vragen, waarbij de deelnemer zichzelf beoordeelt. Het gemak en de zelfstandigheid waarmee deze test kan worden gedaan geeft de deelnemer het gevoel dat hij zelf de controle heeft over het proces. Dit zorgt ervoor dat er minder angst en weerstand optreedt bij het ontvangen van kritiek dan bijvoorbeeld bij een regulier functioneringsgesprek. Ook de motivatie om te leren wordt bevorderd. Deze test wordt dan ook veelvuldig ingezet door coaches, personeelsmanagers en teamleiders.

Door de deelnemer zelfstandig leerdoelen te laten formuleren en te laten werken aan zijn persoonlijke groei, ontstaat er een gevoel van zelfbewustzijn. Dit komt zowel de professionele ontwikkeling van het individu als het bedrijf ten goede.

Bekijk nu de online demo!

Help uw werknemers of cursisten op eenvoudige wijze hun leerdoelen formuleren en maak gebruik van de 360 graden feedback vragenlijst van Vaardigheidsmeter. Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Bekijk dan nu de online demo op onze website of bestel inlogcodes via het contactformulier om direct deel te nemen.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: 360 Graden Feedback Vragenlijst - Beoordeling Medewerkers - Management Competenties - 360 Graden Feedback - Feedback Vragenlijst - Competentietest - Communicatie Competenties - Sterke En Zwakke Punten - Vaardigheden Test - 360 Graden Beoordeling
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC