Home » Management Competenties Bel nu » 088 - 008 22 88

Management competenties inzichtelijk maken

Met 360 graden feedback helderheid in sterke en minder sterke competenties

Met de handige online tool van Vaardigheidsmeter kunt u diverse competentiegebieden helder en doeltreffend analyseren. De 360 graden feedback vragenlijst zorgt er voor dat het inzichtelijk wordt of een potentieel leidinggevende over de juiste management competenties beschikt. Natuurlijk is het ook relevant voor het zittend management om zich verder te ontwikkelen in hun rol. Door de laagdrempeligheid en korte duur van de test kunt u snel en op professionele wijze een duidelijk beeld krijgen van het professioneel functioneren van de deelnemer. Zo kunt u management potentieel selecteren zonder kostbare assessments.

Verstevig uw management competenties met Vaardigheidsmeter

Met de 360 graden feedback vragenlijst van Vaardigheidsmeter heeft u snel inzichtelijk welke management competenties er al sterk aanwezig zijn en waar er ruimte is voor groei. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld:

- Het begeleiden en helpen ontwikkelen van medewerkers

- Het zoeken naar kansen voor verbetering

- Het stimuleren van de onderlinge samenwerking

- Het betrekken van medewerkers bij besluitvorming

- Het opbouwen van een vertrouwensrelatie

Groeien in uw rol als manager?

Wilt u groeien in uw rol als manager of wilt u beoordelen of iemand geschikt is voor een leidinggevende functie? Maak dan gebruik van onze laagdrempelige, online tool. U kunt via onze website de demo bekijken om te zien hoe het werkt. Wilt u direct aan de slag? Bestel dan uw inlogcodes via het contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Feedback Vragenlijst - Beoordeling Medewerkers - Management Competenties - 360 Graden Feedback - Competentietest - Sterke En Zwakke Punten - Assertiviteit Test - Persoonlijk Leerdoel - Vaardigheden Test - 360 Graden Beoordeling
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC