Home » Persoonlijk Leerdoel Bel nu » 088 - 008 22 88

Persoonlijk leerdoel formuleren

Inzicht in groeimogelijkheden met de online tool van Vaardigheidsmeter

Wilt u werknemers of cursisten helpen om op laagdrempelige en zelfstandige wijze hun persoonlijk leerdoel te formuleren? Dan is onze internettool Vaardigheidsmeter wat voor u. Door gebruik te maken van de 360 graden feedback vragenlijst krijgen deelnemers helder wat hun sterke competenties zijn en waar er nog ruimte voor verbetering ligt. Zij kunnen deze test zelf ondergaan en de resultaten vergelijken met hoe collega’s tegen hen aankijken. Op deze manier wordt er een breed beeld geschetst van het functioneren van de deelnemer. Bekijk de demo op onze website!

Een persoonlijk leerdoel voor professionele ontwikkeling

Door het stellen van één of meerdere persoonlijke leerdoelen en het meten van resultaten in ontwikkeling, stimuleert u de professionele groei van medewerkers of cursisten. Er is keus uit een groot aantal functie- en vaardigheidsmeters waarmee de deelnemer snel en doeltreffend een competentiegebied kan analyseren of zijn geschiktheid voor een functie kan beoordelen.

Daarnaast is de test relatief goedkoop en krijgt u korting bij afname van meerdere testen. De test is tevens te verkrijgen in meerdere talen wat handig is als u een internationaal bedrijf of meertalige leerinstelling heeft.

Ervaar de mogelijkheden van Vaardigheidsmeter

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Vaardigheidsmeter? Meer informatie over 360 graden feedback kunt u vinden op onze website. Wilt u uw werknemers of cursisten gelijk aan de slag laten gaan met onze test, bestel uw inlogcodes voor directe deelname dan nu via ons contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: 360 Graden Beoordeling - Feedback Vragenlijst - Sterke En Zwakke Punten - 360 Graden Feedback Vragenlijst - Leerdoelen Formuleren - Competentietest - Commerciële Vaardigheden - Assertiviteit Test - Communicatieve Vaardigheden - Persoonlijk Leerdoel
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC