Home » Sterke En Zwakke Punten Bel nu » 088 - 008 22 88

Sterke en zwakke punten ontdekken?

Vaardigheidsmeter geeft direct inzicht in mogelijkheden tot groei

De handige online tool van Vaardigheidsmeter maakt gebruik van 360 graden feedback. Deze praktische en eenvoudig in te vullen vragenlijst geeft direct inzicht in de sterke en zwakke punten van een deelnemer. Deze professionele data is zeer nuttig om professionele doelstellingen aan te koppelen en gericht te trainen. Na een periode van ontwikkeling kan Vaardigheidsmeter ook fungeren als evaluatietool om de resultaten van bijvoorbeeld een training te meten. Ook handig voor cursisten. Meer weten? Bekijk dan nu de online demo op onze website!

Sterke en zwakke punten ontdek je zelf

Door het zelfstandig invullen van deze test en het vergelijken van de eigen resultaten met de bevindingen van anderen, ontstaat er een breed beeld over de sterke en zwakke punten van de deelnemer. Omdat de deelnemer het gevoel krijgt dat hij zelf de regie heeft over het proces, ontstaat er een gevoel van zelfbewustzijn. Dit heeft een positieve uitwerking op zowel de medewerker als de organisatie waar deze voor werkt.

Direct aan de slag met Vaardigheidsmeter!

Wilt u een helder beeld krijgen over de sterke en zwakke punten van medewerkers of cursisten? Maak dan nu gebruik van Vaardigheidsmeter en geef deelnemers een boost in hun professionele ontwikkeling! Inlogcodes bestelt u snel en eenvoudig via ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: 360 Graden Beoordeling - Communicatie Competenties - Vaardigheden Test - 360 Graden Feedback - Assertiviteit Test - Communicatieve Vaardigheden - Sterke En Zwakke Punten - Leerdoelen Formuleren - Management Competenties - Feedback Vragenlijst
| Hoe werkt de Vaardigheidsmeter Online | Demo | inlogcode kopen |
Inloggen (met inlogcode)

Overzichten per segment

Door
Diverse t

Snel toepasbaar
kost slechts 15 tot 20 minuten om in te vullen
Voordelig
aantrekkelijke kortingen bij grote aantallen

Powered by TFC